HUR MYCKET BEHÖVS – #2 HANDVÄSKOR

Svar: 2

Eller kanske egentligen noll om man ska vara petig. Men handväska är inte helt fel och känner man sig som en handväskbärare är två det ultimata antalet, en stor och en liten. De bör vara i hållbart material och välgjorda så att de åldras med värdighet och du kan lägga eventuella inköpsplaner på hyllan i tio år eller så. Jag har en svart i skinn i så kallad “shoppermodell” där matlåda och dator och allt sånt får plats. Min lilla köpte jag på Tradera, den är av snofsigare märke men eftersom den är begagnad kostade den inte mer än en skräpväska från någon av de stora klädkedjorna. Plus att jordklotet inte behöver ta av sig själv för att du ska få en ny väska. Så ut med alla eventuella väskor du har på lager, spara den/de du verkligen tycker om och köp ingen ny väska på ett tag. Känn lugnet. Kram!

2 reaktioner till “HUR MYCKET BEHÖVS – #2 HANDVÄSKOR”

  1. Härlig blog Ellen! 🙂 Och jag håller med! När jag väl satsade på att köpa två hållbara, fina i skinn (en stor och en liten) kändes det helt rätt att göra mig av med de (iofs rätt få…) skräpväskor jag hade.

    1. Hej Ylva, och tack! Dubbelt tack faktiskt, din kommentar är den första (skriven av en människa) jag har fått! Känns roligt att nå ut till fler än ukrainska botar. Håller helt med, skräpväskor blir ingen glad av 🙂 Återstår nu att se hur länge väskorna håller, jag är inne på år fem (den stora) respektive tio (den lilla). Lycka till med dina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.