LIGHT IS THE NEW BLACK

Den här posten är rätt och slätt ett boktips. Light is the new Black av ljusspridaren (min halvdana översättning av engelskans ”lightworker”) Rebecca Campbell. Den är så enkel i sitt budskap – du är redan allt det du vill vara, nu är det läge att ta språnget och börja skapa! Det gäller att inse att du kanske aldrig kommer att känna dig helt redo att göra det du helst av allt vill göra, men att du inte ska hindras av det. Börja ändå! Världen behöver din kraft och ditt unika bidrag. Strunt i om folk tycker saker, det spelar verkligen ingen roll. För att leva ett liv som är mer i klang med vad din själ vill behöver du inte säga upp dig från ditt jobb och ha en ny karriär redo att ta vid dagen efter. Du kan till och med fortsätta med ditt day-job precis hur länge som helst, parallellt med att du svarar på din själs röst.

Boken är perfekt att bläddra i och låta sig inspireras. Korta, kärnfulla texter blandat med övningar. Den riktar sig till kvinnor, men budskapet har inget kön så en nyfiken man får lika mycket ut av den.

Rebecca Campbell har dragit igång workshops, onlinekurser och lite annat också, finns att beskåda och signa up för på hennes sajt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.