JAG ÄR SÅ LYCKLIG ATT JAG MÅSTE KÖPA NÅGOT

Känner ni igen den känslan? Att känna en härlig lyckokänsla inombords och i nästa ögonblick få en köpimpuls. Det är på något vis som att ett köp skulle öka eller befästa lyckan. Många köper sig något när de vill fira något speciellt. Det är liksom inrotat i vår kultur och starka krafter är ju måna om att vi ska hitta anledningar att konsumera när vi är ledsna, glada, trötta, pigga och så vidare. Jag får fortfarande köpimpulsen ibland när jag känner mig extra tillfreds. Men jag agerar inte på den längre. Att titta på saker att köpa på nätet en stund, utan att köpa något, får impulsen att gå över. Men tyvärr försvinner den sköna lyckokänslan också av surfande (har ni kanske märkt?), eftersom lyckan uppstår i de små glappen mellan tankarna. Lyckan finns i det medvetna nuet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.