YE OLDE JULPYNT

Det här med att köpa nytt julpynt varje år. Gör ni det? Temajul och trender inom pynt. Blir även lite förvirrad av inredningstidningars juldukningar, det är jättefint men menar de att en ska köpa nytt porslin? Jag fattar inte. Julstress har vi rika människor egenhändigt konstruerat, men det går ju faktiskt att vakna upp ur förtrollningen och julsofta istället. Till exempel genom att ha exakt samma pynt varje år! Enkelt och mysigt! Kolla här till exempel på mina ljusänglar:

De har troget hängt med sedan jag vet inte när. Dessa plus hyacinter skapar julstämning för mig 🙂 Egentligen är ju julpynt inte alls nödvändigt, det skulle gå precis lika bra utan. Men vill man ha är andrahandsmarknaden en guldgruva, det finns fina saker till låga priser. Och när våra barnbarn ställer oss till svars för klimatförändringar kanske det känns aningens bättre att i alla fall inte ha frossat i krimskrams.”Jamen jag köpte i alla fall typ INGET julpynt!” citat: Ellen, 96 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.