HÅLLBARA BARNVANTAR EFTERLYSES

God fortsättning alla fina människor! Hoppas att ni inte har fått för mycket nya grejer nu i jul som ni egentligen inte ville ha. Men om så är fallet så är ju kommande mellandagar helt perfekta för att ta lite nya tag i sitt liv, rensa ut, sälja, ge bort. Det känns fint inför det nya året.

Jag har en fråga också; är det någon som har tips på hållbara vintervantar för barn i 6-årsåldern? Det ska vara fingervantar pga att det är mycket coolare än tumvantar tydligen. Jag köpte ett par på Lindex i oktober och de är redan helt utslitna, så kedjornas vantar hoppar jag helst över. Tips mottages tacksamt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.