VISION 2017

En tradition jag har och vill tipsa er om är att såhär i början av året skriva ner en vision för det kommande året. Den kan gärna vara i form av en berättelse där du beskriver ditt liv så som du önskar det. Till exempel ”jag är frisk och är ute i naturen mycket, får ett nytt spännande jobb och harmoni hemma” och så vidare. Kan bli en ganska lång story, det gör inget. Poängen med detta är att du sätter din intention för året och gör universum uppmärksam på vad du önskar. Det blir som en magnet där du drar till dig det du vill ha i livet. Jag har gjort detta de senaste tre åren och blir varje gång lika paff över att jag kan bocka av det mesta på listan vid årets slut. Ett fint sätt också att känna tacksamhet över allt fint du får i livet. Prova, och plocka sen fram visionen när året är slut och se hur det gick med allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.