EN IN, EN UT

En bra minimalistisk regel är att om du skaffar en ny sak så tar du bort en gammal. För att inte öka på antalet när du har varit så duktig och rensat. Sakerna behöver inte vara av samma sort, helt okej att byta en soffa mot en byxa. Idag förnyade jag trosparken och ut åkte ett par fulingar av obestämbar färg. Även en bh får flytta hemifrån. Den är fin men efter ett par timmar börjar den skava och då funkar det bara inte. Den var lite dyr och sådana saker är alltid svårare att ge bort. Känns slösigt. Men det är värre att ha kvar den och alltid känna det där lilla ogillandet. Som minimalist ska man inte lida, utan det ska vara ett skönt liv. Saker du inte gillar ska inte bo hos dig om du har möjlighet att byta ut dem. Ta det en sak i taget och gör bara medvetna inköp från och med nu så att du inte köper på dig fler saker du inte tycker om. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.