LÄMNA SAKER HOS STADSMISSIONEN

Tycker att det är en skön grej att rensa lite på en fredag, skapar en sjysst känsla inför helgen. Litegrann som att storstäda, men enklare 🙂

Idag vabbar jag med Max igen och vanan trogen tog vi med oss en kasse till Stadsmissionen som ligger ett stenkast hemifrån. Ut åkte:

  1. ett leksaksslott med figurer och inredning som Kate inte vill ha längre
  2. en kjol (också Kates gamla)
  3. en ringpärm (min, oklart varför jag har haft kvar den så länge)
  4. två sladdar (extrasladdar är bra men en behöver kanske inte fem likadana)
  5. två par urvuxna skor (Kates)
  6. en stor ballerinadocka (Kates)
  7. en udda sked (vi har för veka skedar för att gröpa ur julosten med, denna köptes på loppis för detta ändamål men böjde sig raskt. Nya tag nästa jul!)
  8. ett halsband (mitt gamla som jag använder alldeles för sällan för att vilja ha kvar)

saker till stadsmissionen

Ganska tungt blev det och hade vi varit i flyttagen hade detta fyllt en flyttkartong som någon stackare hade fått kånka på.

Det jag däremot skulle tycka om att ha mer av är pysselgrejer. Gud vad jag gillar att pyssla! Och barnen också. Det behöver inte vara proffspyssel, utan gärna helt fritt klipp och klistra. Om jag kan få användning av en limpistol är det ett plus. Vi har ett pysselbord i vår ganska rymliga hall där vi sitter och fixar. Det bordet kan jag ju säga hade inte fått plats (särskilt inte till en sådan ”onödig” aktivitet som att pyssla) om vi inte hade rensat bland kläder och annat jox, hade bergis haft en tråkig garderob med kläder där istället då.

Trevlig helg alla fina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.