SÄLJ DINA BÖCKER

Vissa böcker står där i hyllan och sprider konstig stämning omkring sig. Först kan de vara svårt att upptäcka, men efter lite träning i minimalismtänk (att bara ha saker du tycker om omkring dig) får du snart syn på de böcker som nog borde flytta hem till någon annan. Jag gjorde ett rens och hittade det här gänget:

böcker jag inte vill ha kvar

Alla helt klart högkvalitativa böcker, men två av dem har jag fått från tidigare kärlekar. Bara det är skäl nog att göra sig av med dem, jag har ingen glädje av att bli påmind om dem i mitt vardagsrum. En bok var ganska obehaglig, en är en dubblett, en är heeeelt omöjlig att ta sig igenom för en normalbegåvad person, en är dyster och en är tråkig. Nu har jag lagt ut dessa på fina tjänsten Bokbörsen, köp dem om ni vill! Fast efter den här reklamen kanske ni inte är så sugna… Men som tur är har vi alla olika smak!

Jag kan varmt rekommendera Bokbörsen, det är enkelt och smidigt att både sälja och köpa böcker där. Ofta om jag är sugen på en bok tittar jag där först, för att inte belasta naturen mer än nödvändigt med ständig nyproduktion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.