HELGENS RENS

Sålde två barncyklar och en sparkcykel på Blocket i helgen. Snabbt gick det. Blev inte rik, men något annat barn fick en bra cykel 🙂 Tror att det är lätt att dra sig för att ta tag i det här med att göra sig av med urvuxna saker. Till viss del handlar det om nostalgi, man lägger ett emotionellt värde i saken. Sedan handlar det naturligtvis om ork, att fota och lägga upp och betala för en annons kanske inte är det roligaste i hela världen. Men där har det ändå skett stora framsteg! Tjänsterna som vi kan använda för att annonsera har verkligen snajsat till sig och blivit så oerhört mycket mer lättanvända än förut. Det är såklart delvis drivet av att de vill få in mer pengar, men när det gör det smidigare för användarna är det bara bra. Jag fixade allt med mina annonser från mobilen till och med. Wows.

Som grädde på moset hade jag fått två beställningar från Bokbörsen där jag lade ut några böcker, så de postade jag också iväg.

Rens (kg): cyklar + böcker = ca 8 kg

Rens (utrymme): ca 1 kvm

Pengar in: 475 kr

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.