DRÖMJOBBET

Det var drygt tre år sedan jag slog in på den minimalistiska vägen, och efter kanske ett par månader insåg jag hur lite det egentligen handlar om saker och hur mycket rensandet gör för själen. Det var jag inte riktigt beredd på. Jag fick en sådan kraft av att rensa upp i röran runt mig, det var en helt underbar känsla. Av renset fick jag kraft att hitta min väg och lära känna mig själv på ett nytt sätt som jag faktiskt inte tror hade varit möjligt utan att rensa. Så någonstans där började jag inse vilken otrolig katalysator rensande är för att leva det liv man vill leva. Sedan dess har jag fantiserat om att kunna hjälpa andra att göra samma sak. Jag är också ganska duktig på att skapa harmoni hemma rent estetiskt och tänkte att de där två sakerna kanske går att slå ihop rentav? Nu har jag äntligen gjort slag i saken och anmält mig till en av världens mest välrenommerade rensares onlinekurs Certified Clutter Coach! Jag är förvisso ganska så duktig på att rensa redan nu, men den här kursen ger ett annat djup och fokuserar på den själsliga biten. Min dröm är ju att fler människor får leva magiskt härliga liv och göra det de drömmer om. Som clutter coach hoppas jag kunna bidra till det! Jag hojtar när jag har mitt diplom, sen är det bara att boka in mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.