EN ALLT ANNAT ÄN MINIMALISTISK VECKA

Ibland är jag i min iver att beta av saker inte jättesmart. Som högkänslig mår jag rätt kass av att ha många tider att passa, särskilt om jag ska ha med barnen och dimensionen att inte ställa till med besvär för att vi är sena spelar in. Vilken den i stort sett alltid gör. Den här veckan var det lite gruffigt på jobbet pga några kulturkrockar och misskommunikation. Så bara det stökade till det lite, men sen gick jag smartobert och bokade in tandläkare, läkarbesök, blodprov samt håltagning i öronen för min dotter Kate. Och så hade vi kompisar på mat en dag och var på födelsekalas en annan vardagkväll. Idag är det äntligen lördag, men simskola och tajt till att hinna till barnkalas efter. Puh! Resultatet av detta är en sur morsa (jag) som inte har styrkan att säga ”bra tack” när någon frågor hur man har det. Det blir mer ”det är så himla jäktigt!”. För att vända trenden tog jag fram lite tröstmat helt enkelt:

Det är inte alltid lätt att ta hand om sig själv och respektera den man är. Jag ogillar att jag inte riktigt fixar sånt som andra verkar klara galant, det här med att ha tusen järn i elden och ändå ha ett jämnt humör. Men när det blir såhär ber jag om hjälp, såklart till universum (som alltid fixar biffen) men också till änglar. Det reder alltid ut sig och det finns ett fint talessätt som jag tror är Louise Hays från början:

Du är bara en tanke bort från lycka

Så sant! Gäller bara att brotta ner egot som inte vill vara lyckligt utan gärna har på sig offerkoftan ett tag till.

Trevlig helg alla fina! Försök göra något som du är sjukt sugen på, istället för att göra något som du tror att någon annan förväntar sig av dig. Jag ska helt klart satsa på detta återstoden av veckan 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.