RENSA EPOSTEN

Har precis slängt över 5000 gamla mail. Trots att jag har hållt på och rensat i flera år finns det fortfarande svarta fläckar som jag liksom inte ser, som tex mailen. Använder min gmail mycket, flera gånger varje dag, och har gjort det sedan ganska många år tillbaka. Det finns gott om lagringsutrymme (15 GB) så det var inte så att den var full. Men plötsligt idag insåg jag det tokiga i att ha över 5000 gamla mail om ditten och datten sparade. Det är ju som att ha en enorm pappershög i en garderob. Reklamblad blandat med veckobrev från en förskola för fem år sen, gamla tågbiljetter och kvitton. Vilken röra! Hela renset tog kanske 45 minuter. Nu känner jag mig lite paff över att jag inte har gjort det tidigare och har samtidigt en riktigt skön känsla av att vara av med det där gamla bagaget. Samt en intention att slänga mail som inte är viktiga. Hålla antalet nere i fortsättningen.

Jag vet inte vad feng shui-experter säger men intuitivt känns en digital röra lika tung och seg som en fysisk. Helt klart värt att ta tag i, prova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.