HEJDÅ ACNESTÖVLARNA

Har sparat ett par stövlar i ett par år och jag vet precis varför! För att de var dyra och är av ”fint” märke. Det är jättefina stövlar, men jag verkar inte använda dem. Upprepar tumregeln för mig själv;

Om jag inte älskar det eller använder det är det troligen stök

Jag översätter engelskans ”clutter” till stök. Det är något som tar upp plats och snor energi i ens liv. Alla saker du äger har du en energikoppling till, och antingen får du en skön puff framåt av energin eller så segar den ner dig och drar dig bakåt. Så enkelt är det 🙂 Dessa stövlar insåg jag högst motvilligt segar ner mig.

Annonsen ligger ute på Tradera, det är verkligen ett vrakpris för sådana kvalitetsdojor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.