VARFÖR TAR DET ALDRIG SLUT?

Seriöst, hur är det ens möjligt att jag återigen går med en kasse till Stadsmissionen? I min naivitet har jag tänkt att jag ska komma till ett slut någon gång, när ge bort-påsen i skrubben inte längre blir påfylld efter någon vecka. Okej, barnen växer så sånt kommer ju att åka ut. Men var sjutton kommer det andra ifrån? Det är inte nya saker jag ger bort. Den enda förklaringen är att det verkar finnas att ta av helt enkelt. Mest substantiellt i denna kasse är nog sovsäcken. Den inhandlades när jag och storasyster skulle campa på Gotland sommaren -95. Magisk sommar för övrigt! Förutom den sommaren har jag använt den max tre gånger. Och nu  finns det fler sovsäckar i hushållet, min partner hade med sig ett par stycken. Så nu ryker den. Typiskt stök (varken älskar eller använder den). Kan dock inte neka till att det är en kvalitetsgrej, men så mycket bättre då om den kommer till användning hos någon annan! Sayonara sovsäck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.