ÄR EN MORGONROCK NÖDVÄNDIGT?

Den här tjusiga morgonrocken fick jag i födelsedagspresent för sju år sedan. En dålig sak med den är att den alltid har luktat mysko, en doft som inte gick ur trots många, många tvättar. En annan dålig sak med den är att jag har haft den genom småbarnsåren, och flera av dem var jag ganska så olycklig på grund av ett inte så härligt förhållande. Jag har märkt att jag känner mig rätt sunkig varje gång jag tar på mig den, men har ändå behållt den. Jag tror att morgonrocken helt enkelt har dragit åt sig år av dåliga vibbar.

Men så för några dagar sedan då jag iklädd denna släppte ut barnen som skulle åka rullskridskor tyckte jag att det drog så himla mycket om baken. När jag kom upp i lägenheten igen såg jag den diskreta revan rakt över rumpan. He he. Jag var naken under. Nåväl, jag hoppas att jag kunde glädja någon granne med lite nakenchock sådär en helt vanlig helg.

Jag vek ihop den, tackade den för lång och trogen tjänst och lade den sedan i brännbart. Nu är ju dock frågan; behöver jag verkligen en ny morgonrock? Tror kanske inte det. Det är ett trevligt plagg men det är absolut inget måste. Dessutom kan jag låna min sambos, han verkar vara lite för varmblodig för att ha sin. Nä, tror jag låter detta bero helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.