OINSPIRATIONEN

Puh, för tillfället är jag oinspirerad. Känner mig lite frånkopplad och less, vilket gör att jag har svårt att knåpa ihop poster hit. Minimalism är fantastiskt, men nu känner jag mig lite vilsen. Gör jag något bra? Gör det någon skillnad? Är det mest förnumstigt? Lite så går tankarna. Det här spiller över på andra delar av livet, tränar precis inte ihjäl mig just nu och meditationen är det si och så med. Det stissas mest om på ytan. Tänker dock att det är helt naturligt att ha sådana här perioder och att man får ge det lite tid och inte gräma sig över det hela. I Patanjalis yoga-sutror (typ livsfilosofi) står det alldeles tydligt att vägen till upplysning är en ständig klättring för att då och då trilla ner till början igen. Det skrevs för 5000 år sedan, så det är inte bara vi moderna människor som har svårt att släpa oss iväg till gym och yoga-shalor 🙂 Det är väl bara att ta nya tag då. Snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.