INSPIRATION

Som jag skrev för ett tag sedan har jag känt mig lite oinspirerad och liksom levt livet på ytan de senaste månaderna. När jag tittar tillbaka nu ser jag att jag har ägnat ovanligt mycket tid åt världsliga ting. Det har varit service av bilen och mina båda cyklar (en lådcykel att forsla barn i och en vanlig), läkarbesök med min dotter, vaccinering av båda barnen, fixa pass till båda barnen, skriva kontrakt på ny bostad och göra inredningsval etc till den fixa med tusen detaljer på jobbet. Och ju mer jag har hållit på med det materiella, desto mer frånkopplad har jag blivit från det andliga och mitt riktiga jag. Symptom på detta är för mig ett starkare ego som irriterar sig på andra eller blir surt, att jag nervöst har kollat mailen för många gånger om dagen eller börjat tänka på saker jag vill köpa. Inte alls kul. Vändningen kom när jag gjorde en trumresa med fantastiska Helena på Willow hälsa här i Uppsala. En trumresa är en shamansk meditation, och jag kan varmt rekommendera det till alla. Det är inte alls så flummigt som man kan tro, utan bara behagligt och välgörande. Nu känner jag att jag är på rätt spår igen, har lagt mobilen åt sidan och känner universums kraft i kroppen 🙂

2 reaktioner till “INSPIRATION”

 1. Bästa bloggen jag hittat på länge!! Konstigt att jag ej hittat hit innan!
  Dina texter sätter igång tankar hos mig!
  Följde förut bloggen Wangborgs hem (enkelhet, feng shui, rensning) och din påminner om den lite grann.(nerlagd nu men lite finns kvar om du går in på hennes sida och läser under Press) hon har påverkat mig mest av alla på nätet! Tack vare henne började jag rensa ordentligt!
  Wangborgs hem finns nu på instagram. Läser varje dag, utan att själv ha instagram.

  Har själv hållit på o rensat i flera år…men är ej riktigt klar ännu.
  Målet är att sen flytta till mindre, spara pengar och bli av med studielån o spara till insats till lägenhet/hus. Vill även jobba mindre och leva mer!

  Tack för du tar dig tid att dela med dig av dina tankar!
  Hoppas fler hittar hit! 🙂

  Emma

  1. Tack Emma för fina ord! Blir så glad, både av att höra att du uppskattar bloggen men också att det finns fler som försöker leva lite härligare och enklare. Lycka till med dina mål, det låter ju strålande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.