MIDSOMMAR 

Konstigt namn på den här dagen, tycker ni inte? Det är ju precis i början av sommaren. Kanske hade man en annan definition av sommar förut, lite som det där med midnatt. 

De senaste dagarna har naturen (här i Uppsalatrakten i alla fall) ändrat färg från ljust grönt till en lummig, djupgrön färg. Solljuset är mer gyllene och staden har liksom blivit inbäddad i fluffig, djunglig växtlighet. Ta en liten stund idag, i alla fall några sekunder, och ta in allt det här vackra. Några medvetna andetag och kom ihåg att det inte bara är du som älskar naturen, naturen älskar dig med 💕 Det är samma ande i träden som i oss, vi hänger ihop. Önskar er en fin helg! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.