EN LEDIG MÅNAD BARA SÅDÄR

För ett år sedan avslutade jag ett ganska långt konsultuppdrag. Jag hade kunnat fortsätta, men intuitionen sa tydligt att det var nog. Det här var den 31 mars. Jag tänkte att jag kanske skulle ta ett nytt uppdrag, eller söka jobb. Men det jag var mest fokuserad på var att vara ledig! Minst några veckor. Det blev en hel månad! Wow alltså. Tiden gick såklart jättefort och inte tränade jag som som jag hade föreställt mig. Jag skrotade mest runt hemma. Fixade i ordning vår balkong och mina barns rum. Hade tid för saker. Vilken dröm om fler människor kunde få en ledig period helt för sig själva varje eller vartannat år! Semester i all ära men då finns det ofta förväntningar på att vara social. Ledig när alla andra är upptagna med sitt är något helt annat. Både utmanande och härligt. Vad skulle ni göra av en kravlös månad?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.