MENINGSLÖS TRIKÅ

Jag vet inte var jag hörde uttrycket, kan ha varit någon modekännare, men det fastnade. Meningslös trikå. Hen använde det i sammanhanget vad man inte ska köpa. Och det är så sant! De där billiga (för billiga för att ha producerats sjysst) trikåplaggen som man aldrig känner sig stilig i, som sömmen vrider sig på efter första tvätten, som är illa sydda och inte precis framhäver ens bästa drag. De är helt klart ovärda att spendera sina slantar på. Fynda skräddade äldre plagg på loppis eller spara ett tag och köp ett finare plagg på sommarrean. Sådana plagg blir ens favoriter och trogna kompisar en lång tid framöver. Eller köp inget alls! Det går också bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.