HJÄLP FRÅN HÖGRE ORT

Jag är ingen religiös människa, eller tillhör någon form av trosförbund. Däremot är jag andlig (i brist på bättre ord) och är övertygad om att vi är själsliga varelser som lever ett gäng gånger, och att vi dessutom har andra andliga hjälpare. En del kallar de här för änglar, det är en ok benämning men jag hade väldigt svårt för det i början, det kändes lite löjligt. Änglar är bokmärken och bilder i kyrkor. Det kändes bara helt orimligt på alla sätt och vis att något i den stilen skulle kunna existera och dessutom bry sig om mig. Men, änglar finns. Helt bombis på det. Otaliga gånger har jag fått hjälp och komiskt övertydliga tecken. Fast, naturligtvis går det inte att bevisa och kanske jag inbillar mig allt, men strunt samma för sedan jag bjöd in änglarna i mitt liv (det är egentligen bara att meddela att ”hej änglar, ni får hemskt gärna hjälpa och stötta mig så mycket ni vill”) har jag känt kärleken till livet växa. Och det inre lugnet. Harmonin. Massor av bra saker helt enkelt, så om ni inte känner er superskeptiska kan detta vara en underbart fin grej att göra. Skadar liksom inte. Du behöver inte berätta för någon att du börjar nosa på detta med änglar och andlighet, det är ju ganska skört och känsligt i början och helt onödigt att få nedlåtande kommentarer av vetenskapsfreaks (jag har dock den största respekt och även intresse för vetenskap, men det finns något annat också).

Det bästa tipset för att få mer feeling för änglar är dels att läsa på lite. Finns både böcker på bibblan och en hel del på Internet. Änglar vill gärna hjälpa till, men ingriper aldrig utan din tillåtelse. De tycker också om att kommunicera via tecken, tex återkommande siffror eller bilder. Jag har gjort en deal att jag gärna vill se nr 11 och/eller fjärilar om de vill peppa mig. Så vid tillfällen då jag känner mig lite ledsen eller orolig brukar jag se nr 11 överdrivet mycket. Husnummer, bussnummer, sidan 11 i böcker slås upp, klockan är 11:11 precis när jag tittar, jag har 11 mail i inkorgen etc. Och folk har tröjor med fjärilar, en fjäril landar på mig, ett moln ser exakt ut som en fjäril. Ja ni fattar 🙂 Allt det här gör att jag känner som att jag har ett klokt och kärleksfullt stöd vart jag än går. Det i sin tur gör att jag orkar vara klokare och mer kärleksfull mot andra och mot jorden. Känner mig påhejad liksom. Sedan finns det ju det här med personliga guider också (aka ”skyddsänglar”), men det får vi prata om senare.

peace out!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.