NÅGOT SOM TRIGGAR KÖP

Hur restriktiv man än är med att köpa nya prylar så finns det tillfällen då köpreflexen slår till och man inte riktigt är medveten om det. Det hände mig precis, och det som triggade det var en bröllopsinbjudan. Aha, måste köpa en klänning! tänkte jag och började surfa runt efter sådana. Efter ett tag fick jag dock fatt på mig själv och kom på att jag inte alls behöver köpa någon klänning. För det första har jag redan något att sätta på mig. För det andra är det ingen som bryr sig om vad jag har på mig på bröllopet, så länge det inte är något som väcker anstöt hehe. Jag kommer till exempel inte att gå naken eller ha på mig mina sköna mjukisbyxor. Det som däremot märks är vilken energi jag tar med mig till festen. Min plan är en öppen och odömande. Ska lämna så mycket som möjligt av mitt ego hemma, det är så tråkigt att gå på fest med det. Det ska ju alltid hålla på och ängslas över om jag är trevlig nog och om frisyren håller på att kollapsa och så vidare. Utan det blir jag en bättre gäst helt enkelt och får en trevligare kväll. Så kontentan är, pass på på sådant som triggar ett upplevt köpbehov! Oftast är det bara lur. Vad finns det mer för sådana? Skolstart? Semesterresa (ny bikini etc…. snark….)?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.