SPARTIPS 

Hörni, ni känner väl till det här gamla tricket för att få ut todos ur tuben? Ett enkelt klipp, sen går det bra att gräva ut den sista krämen (brukar vara ganska mycket). Använd toppen av tuben som lock sedan så att krämen inte torkar. Lärde mig av min mormor som var mer inne på konst, kultur och skönhet än bullbak.

Fast ett ännu bättre och mer minimalistiskt spartips är att använda olja till kroppen. Personligen gillar jag kallpressad sesamolja bäst (har övervägande ”pitta” som kroppstyp enligt ayurveda och då funkar sesam bra). Men olivolja eller rapsolja går också fint. Väldigt prisvärt och fiffigt eftersom du kan använda oljan till mat också. Några produkter mindre hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.