DET HÄR ÄR STÖK

En sak som är stök (eng. ”clutter”) är oavslutade projekt. Oj vilken energitjuv! Ni vet, den där golvlisten som saknas, tavlan som väntar på att hängas upp eller ett pysselprojekt som du har tänkt ta itu med snart. Ni kanske minns att allt som inte ger er energi är stök. Stök drar ner energin. Oavslutade projekt är ingen boost, de skapar den där känslan av ”just ja, måste fixa den där….”. Ni vet. Så vad göra? Man kan fundera på hur mycket man egentligen vill och behöver dra igång. Och såklart göra klart det man påbörjat. Själv har jag en stickning som har legat och stirrat på mig i bokhyllan ett år. Nu får det vara nog med den saken, om jag inte börjar sticka inom en vecka ska jag repa upp den lilla snutt jag har gjort. Basta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.