MINDRE NEGG

Livet är mycket härligare och enklare, ja mer minimalistiskt, ju mindre negativitet det innehåller. Om du slutar att gnälla, att prata illa om andra, att oroa dig, så kommer du ganska snabbt märka att du får mycket mer frid och ro i dig. Färre tankar som snurrar och pockar på uppmärksamhet. Det här blev extra aktuellt för mig nyligen då jag hade med en mycket arg människa att göra, efter en sådan upplevelse får man jobba lite för att komma tillbaka till lugnet och glädjen. Så viktigt det är att behandla andra väl, både för deras som för sin egen skull. Slippa tankar som upprepar elaka saker som den andra sa och slippa älta varianter på det man själv sa. Tankar är också stök. Rensa ut de tankar som inte gör dig eller andra gott. Kan låta helt galet, men du är faktiskt inte tvungen att vara arg eller ledsen även om någon varit dum mot dig. Det är livets drama bara och ju mer du inser det, desto mindre makt får ditt ego och desto mindre kommer dramat påverka dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.