EFTER RENS KOMMER STÄD

Något som är fantastiskt bra att företa sig efter ett rens är att städa den rensande ytan. Och som grädde på moset kan man efter det skjutsa in ny energi på platsen. Hur gör man det? kan man då fråga sig. Det är lätt som en plätt, du behöver bara föreställa dig att ny energi, kanske i form av ljus eller guld, flyter in. Du kan sitta ner och blunda och tänka detta, eller gå omkring där du har städat och liksom tänka dig att en vind av frisk energi swishar med dig där du går. Om du är känslig för energier, eller kanske håller på med healing av något slag, kan du använda dina händer som energikanal. Du känner värme stråla eller pulsera ut ur handflatorna och kan rikta det mot det ställe som behöver piggas upp. Om inget av detta känns rimligt eller bekvämt för dig, kan du helt enkelt med din intention skjutsa in energin. Tänk bara ”nu önskar jag att ny, fin energi kommer in här i min garderob”. Klart! Städningen går jag inte in på närmare för det tror jag att ni har koll på 🙂 Ofta går städningen av bara farten, när man har gjort en ordentlig rensning är man så pigg så att det känns naturligt att dammsuga lite och ställa i ordning. Ride the wave liksom.

Vi både rensade och städade i veckan, för i fredags fotades vår lägenhet inför försäljning. Det är ett mycket bra ställe att bo på, men jag tror att det är allra bäst om man är ett gäng på 2-4 pers, inte 6 pers som vi är. Så vi har skaffat en ny boning med samma yta men fler rum. Jag lägger ut annonsen på nuvarande barre när den finns, om någon av er där ute är på jakt efter en fin femma med grandios utsikt. Är det något jag har upptäckt under de två år vi bott här är att himlen ser så olika ut varje dag. Alltid vacker, med olika lager av moln med olika struktur, det skiftande ljuset, ibland dimma. Förresten, otroligt skönt att redan ha rensat ut sitt överflöd när ett sånt här tillfälle kommer, för vi behövde ju liksom inte rensa bort saker (som vår granne som fick hyra förråd inför fotograferingen….), bara köpa de sedvanliga citronerna till skålen i köket och puffa kuddarna lite extra. Jo, i mina barns rum var det såklart rätt mycket legobyggen, kulor, hårspännen och olika pyssel att gömma i en garderob, det ska jag inte sticka under stol med.

Nu hoppas jag att ni får en njutig och fin söndagkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.