SNEAK PEEK – VÅRT MINIMALISTISKA HEM

Nu ligger vår lägenhet ute till försäljning, känns både bra och lite vemodigt. Har varit ett par mycket fina år här, men vi får helt enkelt inte plats längre. Nya tider väntar och med förändring kommer också nya möjligheter, så jag ser med tillförsikt på det nya. Om ni eller någon ni känner är på jakt efter ett lite större boende med fantastisk utsikt får ni gärna tipsa!

4 reaktioner till “SNEAK PEEK – VÅRT MINIMALISTISKA HEM”

  1. Åh vilken tankfull och läsvärd blogg du har! Jag har tydligen sträckläst alla sidor nu i två dagar och vill bara ha mer. Du sätter ord på sådana tankar som jag haft i rensandet men inte riktigt kunna förklara. Hoppas du har tid och kreativitet att skriva länge till! Kram L

    1. Wow, det här betyder mycket att höra! Tusen tack för fina ord. Jag har inga planer på att sluta med detta, snarare jobbar jag på att låta denna livsfilosofi ta större plats i livet i olika former ☺

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.