LOPPIS – MIN VÄN <3

Åh sådana fynd jag har gjort på loppis genom åren! Framförallt till barnen. Några år jobbade jag ideellt med några andra sköna ladies på Tiundaloppisen här i Uppsala. Så fantastiskt välorganiserat och bra! Stor eloge till de som ägnar sin lediga tid åt sånt här bra. Det enda som var lite jobbigt med loppisjobbandet var att se det enorma klädberget. Efter att många hundra personer varit och handlat ikeakassar fulla fanns det ändå hur mycket kläder som helst kvar, och det här bara i vår lilla pluttstad. Men ändå väldigt härligt att det här med att handla second hand har blivit så socialt accepterat. När jag var liten på 80-talet var det lite skämmigt och föräldrarna i radhusområdet där jag växte upp tyckte nog att saker skulle vara nya och fräscha. Men those days are gone tack och lov! Nästa helg är det jag som tar med mig ungarna, ikeakassarna och letar kläder och roliga gamla leksaker. Kom gärna ni också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.