VAD GÖR DET OM HUNDRA ÅR?

Älskar denna bild! Lite grov i språket, men ansiktsuttrycket! Och detta är minimalism och no-mind (i motsats till mkt mind dvs ego) i ett nötskal. Inte behöver vi bry oss så himlarns mycket om saker och ting eller vad andra tycker. Eller vad vi tror att andra tycker. Stäng av tankarna. Det spelar ändå ingen roll om hundra år! Ett obs dock, detta ska inte misstolkas som att vi ska vara dryga och strunta i andra, utan helt enkelt att anamma bekymmerslösheten. Ni minns ju från reikimantrat – ”bara för idag, oroa dig inte….” 🙂 Fram för mer spontanitet, lekfullhet och härligt karaktärsfulla människor! Kör bara, vi älskar ju när vi träffar sådana mänsker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.