DU HAR ETT NYTT MEDDELANDE

Åh så viktigt det är att göra rum i livet! Eller mellanrum. Space. Det är lite som förr i tiden när ingen kunde ringa en om man pratade i sladdtelefonen, tutade upptaget. Meddelandet gick helt enkelt inte fram då. Precis samma sak är det om du ständigt har en massa saker för dig, tänker på vad du ska göra härnäst och ivrigt optimerar din dag. Inga sköna idéer får en lucka att slinka in i, och inga insikter från universum (via tex din intuition) kommer fram. Tänk på det när du känner dig lat eller overksam som bara halvligger i soffan en halv dag. Eller tar ett bad utan att lyssna på en pod, läsa en bok eller spela upp diverse scenarion i huvudet. Låt det vara tyst och tomt. Rätt vad det är dimper ett viktigt meddelande ner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.