DAGENS SKÖRD

Ska precis gå iväg till Stadsmissionen och lämna lite saker, det som fanns i ge bort-påsen som fylls på med jämna mellanrum. Mestadels urvuxna barnkläder, men även en sjal som jag aldrig har gillat. Den har blivit kvar för att min dotter (som kläder har varit ett trassel med) ett tag kunde tänka sig att ha den som halsduk. Och så fick jag den av en vän som jag tycker mycket om. Iofs blev det lite konstigt för hon tyckte att sjalen ”var så himla Ellen” och då undrade jag lite vem jag var för henne. För jag och sjalen är överens om att vi inte riktigt är rätt för varandra. Nu får den en chans till ett nytt hem. Jag har sagt det förut, men var inte för petiga med hur ni gör er av med saker. Det är viktigare att de kommer iväg! Så istället för att ha en hög med grejer som någon gång ska läggas ut på Blocket kan ni bara släppa iväg dem. Visst, man kanske hade tjänat ett par hundringar men risken är att det bara känns jobbigt att sälja. Och så blir det inte av. Plus att universum gengäldar generositet, ge bort något så får du något tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.