ENKELT MEN INTE TRÅKIGT 

Jag tror att det finns en föreställning om att en minimalistisk livsstil är lite tråkig. Man får ju inte köpa något, det som är så kul! Och hemma ska det vara avskalat och asketiskt. Och man ska inte boka in grejer på fritiden för då stökar man ner i tiden istället. Men alltså, jag har aldrig haft det så roligt som efter att jag blev minimalist. Och vet ni varför? Jo, det är för att jag genom att rensa bort en massa crap både har tid att ägna mig åt sånt som gör mig glad, men också faktiskt upptäckte att alla de där prylarna hindrade det roliga från att komma till mig. Det var liksom som en vägblockering, stopp i kanalen. Utan stöket lämnas vägen fri och det kommer en massa spännande saker, händelser och människor till en. Det är lite läskigt att rensa bort stöket, det går inte att sticka under stol med, men det är underbart att känna sig modig. Bara en sån sak liksom. Lite jävlaranamma.

Här har ni som lördagstreat en hel drös med inspirerande prat om denna underbara livsstil. Enjoy!

glad hund ligger i gräset
Nöjd och glad! Äger inga saker!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.