MIN FÖRSTA FÖRELÄSNING OM MINIMALISM

Idag började jag dagen med att föreläsa om hur man kan leva ett enklare och härligare liv med minimalism. Åhörarna var runt 50 personer från en av kommunens förvaltningar, de hade planeringsdag och förmiddagens fokus  var olika aspekter av hälsa. Det var fantastiskt roligt att prata om det här och flera i publiken gick igång på idéerna och några kom fram efteråt och pratade. Jag hade ju tänkt ta bilder på tillställningen och dela med mig, men det glömde jag i uppståndelsen, nybörjarfel 🙂

Det här är något jag absolut vill göra mer av så nästa steg är att sy ihop ett litet erbjudande så att man kan boka in mig som talare. Det är man förstås välkommen att göra ändå, även innan erbjudandet är manifesterat här på sajten. Om det här låter intressant går det fint att skicka ett mail till mig 🙂

Och som om inte detta vore nog har jag äntligen fått en tjusig logga till Clear Space. Nu gäller det bara att klura ut hur man får in den på sajten!

Önskar er alla en soft torsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.