STÖKETS NATUR

Stök är stagnerad energi. Ju mer stök, desto mindre energi som flödar friskt och trivsamt i ditt hem. Stök har även en förmåga att dra till sig mer stök. En oskyldig liten hög med papper har tendensen att växa och bli en ganska jobbig bunt, och det på kort tid. Stöket segar ner och gör dig trött och oinspirerad. I dessa vintertider gör det kanske extra gott att rensa ut stök. Skulle vilja tipsa om att rensa ut stökiga lådor och högar i december. Kanske har ni en låda i hallen där lite allt möjligt slängs ner? Reflexer, tuggummi, följesedlar, några gem, trassliga hörlurar, komihåglappar, mynt, gamla busskort, snören, pizzamenyer…… Inget som du behöver egentligen. Tänk på alla människor som har passerat innan dig och hur bra de klarade sig utan avlagda mobiler och krimskrams.

Nu ska jag fundera på hur man kan fira jul med lite mer feeling och mindre julklappar. Jag skulle vilja föra in någon fin, ny tradition men vet inte riktigt vilken. Något som passar olika generationer och inte är religiöst men har samma värdighet och stämning. Tips? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.