SEN JULKLAPP TILL ER 💙

God jul fina mÀnniskor, hÀr pÄ Kunskapskanalen finns en dokumentÀr om Yogananda som passar utmÀrkt att slappa framför en annandag som denna:

Yogananda – en gurus livsverk

Yogananda skrev en bok som Ă€r vĂ€ldigt kĂ€nd, faktiskt den första om ett yogiskt liv som spreds i vĂ€st. Ett yogiskt liv Ă€r inte sĂ„ konstigt. Ni kanske tĂ€nker att det passar bĂ€ttre om man bor i Indien eller sĂ„, men det passar finfint för alla som rĂ€knar sig som mĂ€nniska. Och man behöver inte gĂ„ all in för att kĂ€nna en djup lycka, bli friskare och lugnare. Om ni ska prova nĂ„got nytt nĂ€sta Ă„r – kanske yoga lite?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.