PÅ NY PLATS

Idag lämnar vi över gamla boningen till den nya familjen och så är flytten över. Allt har gått bra. Känslomässigt ok också, lite förvirrande att plötsligt vara på en ny plats bara. Och ett jäkla överskott av vata (ayurvediskt begrepp för den energi/element som är kallt, blåsigt, torrt och som det finns mycket av på vintern och i förändring. Bra med lagom men med för mycket blir man irriterad, fräsig, kliig, sover lätt etc).

Och om ni hade sett flyttlasset hade ni kanske tvivlat på att jag försöker leva minimalistiskt ha ha! Herrejösses. Jag försvarar mig med att det inte är mina saker till 90%. Vågar knappt tänka på hur det hade sett ut om vi inte hade praktiserat rensning!

Gav bort drinkglas till en av flytthjälparna, han blev glad 🙂

Nya köket 🌸

Ha en fin tisdag folks!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.