TRÄDGÅRDEN 💚

Jag tror att många healers också har en förkärlek för växter, ja egentligen allt i naturen. Naturen själv är ju kanske den allra bästa helande kraften av alla, gud så bra man mår av en sväng ut i spenaten! Jag är förvisso minimalist, men få växter har jag inte. Men det här är verkligen ett måste för mig, att odla lite och ha grönska nära inpå. Så mysigt att bara sitta i närheten av de här raringarna på vår uteplats.

Vattenbad åt insekter och småfåglar såklart. Och så har jag knutit snöre till våra snälla grannars balkong ovanför så att blomman för dagen kan klättra upp. Snöret de klättrar på köpte jag när jag flyttade hemifrån för 20 år sedan 😂 har räckt länge får man säga. Min tanke är att förvandla denna uteplats till en magisk, lite hemlig trädgård så småningom. Det behöver inte vara så svårt och inte dyrt heller. Nästan alla mina växter är från frön som jag samlade förra året. Och några plantor är perenner som jag fått gräva upp hos vänner och familj.

Nu äntligen har jag semester också, kommer vara en del i stan om någon är sugen på att boka reiki. Funderar även på att lägga till läsningar med tarot/orakelkort. Använder det regelbundet åt mig själv och det är verkligen super för att navigera och utvecklas. Hojta om ni är intresserade av det!

Simma lugnt 🏖️💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.