ÅRSLÄSNING

Ett fint sätt att börja det nya året är att göra en årsläsning. Det går att göra på olika sätt och själv gör jag två stycken. En med proffset Branka Okeijn (superduktigt medium i Stockholm som även gör behandlingar på distans) och en egen. Exakt hur Branka gör vet jag inte, men vi använder Skype och så lägger hon lite olika kort och berättar om det hon får in. Alltid mycket konkret och vettigt och jag har stor nytta av det under året. Jag vet på ett ungefär vilka svårigheter jag kommer möta och även vilka möjligheter jag har. Som alltid är det viktigt att komma ihåg att ens fria vilja alltid styr, så även om änglar och guider tycker att man ska gå åt ett håll är det inte tvunget. Det är inte ödesdigra spådomar jag pratar här, utan vägledning rätt och slätt.

Den egna läsningen gör jag med orakelkort. I år använde jag min nya lek Gaia. Såhär lade jag korten, ett för varje månad:

I mitten ligger en liten unakit (en sorts mineral) som liksom fick hålla ihop året. Högst upp har vi januari och sen går året medsols. Så ser ett år ut i mitt huvud, inte linjärt.

Och detta var vad som doldes under:

Lite svårt för er att se, men det är ett starkt år som kommer med stor personlig transformation, många idéer och framförallt: att expandera Clear Space för att så småningom leva på denna andliga business. Det är i år jag sår det som jag ska skörda flera år framöver. Det finns en del sorg i året också, och det känns naturligt om det nu blir så att jag börjar överge det jag som hängt med i snart tjugo år och alltmer börjar ägna mig åt andligheten. Min önskan är att hjälpa andra att hitta sin väg i andligheten. Det är inte världens lättaste att utveckla den, det finns så extremt mycket info och en hel del som är ganska flummigt. Jag tänker att det behövs en enkel och pragmatisk vardagsandlighet där fokus är på att hitta sin inre röst. Om man väl gjort det är man liksom på banan.

Om ni är sugna på att göra en årsläsning är ni varmt välkomna att boka den hos mig, jag har ett gäng lediga tider i januari. Och det går såklart att göra läsningen när som helst under året 🙂 Här bokar ni!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.