Boka din behandling här!

Efter lite turer fram och tillbaka har Clear Space nu sin onlinebokning här:

https://boka.se/clearspace/info

När jag började med behandlingar körde jag med bokadirekt, en helt okej tjänst men med ett ganska krångligt system bakom. Det hände både en och två gånger att jag misslyckades med öppettider och specialbokningar, och jag som i nästan 15 år har jobbat med användbarhet fick lite eksem av det hela. Sen när jag började hyra in mig hos Shendao Hälsocenter blev jag en i deras grupp och fick då byta till Timecenter (som det ff går att boka i någon vecka framöver). Men i och med att Yogev på Shendao gör om sin verksamhet och går från att ha ett helt hälsocenter till att fokusera på ayurveda och akupunktur fick jag återigen skaffa ett eget bokningssystem. Sagt och gjort. Googlade loss en del och hittade då boka.se som verkar fylla mina behov, och även er kunders.

Jag har öppet större delen av sommaren på tisdagar och fredagar som vanligt. Distansreiki och vägledning går att boka även andra tider än de ordinarie, hör av er isf 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.