Dags att röra på sig

Jag har gett mina reikibehandlingar i Fysioterapi Hälsa och helhets lokaler sedan juni 2018 och det har varit så oerhört bra. Vilken grej – att gå från att ge reiki till familjen och sig själv, till att ge ideellt via kommunen ett år, för att sedan ta steget och liksom outa det i världen. Ta betalt. Kalla mig reikihealer. Det har verkligen krävts mod, gud vad läskigt det är att göra helt nya saker! Innan jag flyttade in hos Petra i hennes lokal tänkte jag att det nog inte ens skulle gå att hyra in sig fjuttiga två timmar per vecka. Så mycket hinder en ställer upp för sig själv alldeles i onödan! Under de här månaderna har jag börjat lite mer på universum, jag behöver bara ha intentionen tydlig så löser det sig. Lokalen är fin och bra, men jag måste möblera om en hel del inför varje behandling – det gäller ju att behandlingsrummet känns rätt för reiki. Inte alltid samma feeling som behövs om en ska behandla ett krånglande knä eller dylikt. Så, jag hade dessa tankar och så dök Shendao Hälsocenter upp med sitt lediga behandlingsrum. Jag nappade, tror att det kommer att bli ett superställe att ge och få reiki på. Jag kommer även att ha min kurs Reiki 1 där i maj.

För alla som vill få reiki blir skillnaden inte så stor, ett annat ställe bara. Nära tåg och bussar är det, så lite smidigare för alla pendlare.

Jo, en rolig sak… På förra nymåneritualen satte jag intentionen att få jobba med Clear Space 8h/v. Tänkte att det blir ju jäkligt svårt att få till…. Men… Då dök Shendao upp med sitt fina erbjudande och dessutom ”kravet” att hyra in sig minst 8h/v… Ha ha… I samma veva bestämde mitt team på ”brödjobbet” att vi ska ha mötesfria fredagsförmiddagar vilket innebär att det passar ganska bra att köra en halvdag reiki då. Och min chef var positiv till att jag kör två halvdagar – mindre hattigt tyckte hon. Ja vad ska man säga, man får vara försiktig med vad man önskar sig där vid nymånen för på något magiskt sätt verkar det kunna landa i ens knä 🙂

I alla fall – välkomna till nya stället allihopa, det lutar åt att jag kör där från och med vecka 14.

Shendao på Facebook

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.