Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Kurs: Rensa ditt stök och gör plats för dina drömmar

3 oktober, 2019 @ 18:00 19:30

Datum: 3/10, 17/10, 31/10, 14/11, 28/11

Tid: preliminärt 18-19.30

Välkommen till denna kurs där du lär dig allt som är värt att veta om stök och hur du bli av med det. Varje tillfälle har ett eget tema, och i slutet av kursen har du inte bara blivit av med en massa prylar och stök, du har också hittat vad som gör ett bra hem för dig och vad som är viktigt för dig i livet. För att utforska detta gör vi inre resor, det vill säga vägledda meditationer, som tar oss till nya ställen och ger oss nya insikter.

Jag som håller kursen är certifierad clutter coach och jobbar med stökrensning.

Intro 3/10

Om stök, varför vi har stök, hur man blir av med det. Vi sätter visionen för hemmet när stökrensningen är klar och så gör vi en inre resa där vi möter hemmets energi och ande. Du bestämmer dig för ett rens-jobb som du gör till nästa tillfälle, då vi delar med oss och reflekterar över vad som gick bra och vad som var svårare.

Hemmets energi 17/10

Vi går igenom vad som hänt sedan sist och därefter gör vi en inre resa där vi tillsammans med hemmets ande går igenom hemmet, rum för rum, och känner på energin. Är energin lyftande eller tung? Skiljer det sig i olika rum? Vilken typ av rensning skulle behövas för att lyfta energin? Som vanligt gör vi en plan för saker att rensa till nästa gång.

Ett hem du älskar 31/10

Hur gick det senaste renset? Blev det någon skillnad i energin och hur känns det nu? Vi pratar om veckorna som gått innan vi ger oss in i kvällens inre resa som utforskar vad hem betyder för dig. Det kanske inte är vad du väntar dig, eller vad andra tycker är ett fint och bra hem. Insikterna från resan tar vi med oss in i våra nuvarande hem. Du bestämmer dig för ett rens-jobb som ger mer hemkänsla där du bor nu.

Ett hem för själen 14/11

Den här kvällen gör vi en inre resa till ett framtida hem där du känner dig helt hemma. Inte bara i själva hemmet, utan även i dig själv. Sedan kan du genom att rensa, flytta om och kanske ta in något nytt få in energin från detta drömhem i ditt nuvarande hem. Som vanligt går vi igenom vad som hänt sedan sist, pratar om olika aspekter av rensning samt praktiska tips och knep för att lyckas med rensningen.

Ett liv du älskar 28/11

Sista tillfälllet lämnar vi hemmets vrå och reser till framtiden och ett liv du älskar. I resan utforskar du hur ett drömliv skulle vara för dig. Det här kan vara sånt du vet innerst inne, men kanske inte har tänkt på på länge. Vi går såklart igenom vad du rensat och stött på sedan sist också.

Anmälan sker till ellen@clearspace.se

Clear Space

Shendao Hälsocenter

Vretgränd 16
Uppsala, 75322 Sverige
+ Google Map
www.shendao.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.