Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Master Class i stökrensning

18 september @ 18:00 20:00

Rensa ditt stök och gör plats för ett drömliv!

Föreställ dig att ditt hem har ett medvetande, precis som du. Att du och ditt hem hör ihop och att ditt hem är en sorts yttre representation av din inre energi. Och att du genom att rensa bort stöket hemma kan leva ett mer energifyllt, roligt och tillfredsställande liv. Det är precis det som denna master class handlar om.

Problemet med stök är att det tynger dig energimässigt och hindrar dig från att leva det liv du skulle kunna leva. Det kan vara allt från trasiga grejer, oavslutade projekt till något dyrt och fint men som ändå inte känns bra. Stök påverkar dig djupt, och influerar beslut du tar och vägar du väljer. I ett stök-löst hem blir du istället upplyft, kan vila, känna dig trygg och harmonisk, vilket ger dig en helt annan känsla i livet! När vi rensar ut vårt stök genom att känna in och jobba med hemmets energier får vi en djupare förståelse till varför stök uppstår och vilka mönster inom oss själva som skapar det. Själva roten till stöket försvinner och det gör att det inte stökas till igen. Vi rensar med hjärtat istället för hjärnan.

Den här kvällen pratar vi om stökets dynamik, praktiska tips i hur man kan rensa och svårigheter man kan stöta på under resans gång. Vi gör även en kort meditation tillsammans för att möta hemmets energi, eller ande, som är, en utmärkt partner i stökrensningen.

Anmälan görs till ellen@clearspace.se och när du har fått bekräftat att det finns plats kvar och betalat in avgiften är platsen din. Inbetalad avgift kan ej fås tillbaka, däremot går det fint att överlåta din plats till någon annan. Meddela i sånt fall detta till mig (Ellen) på ovanstående e-postadress.

Välkommen! Ps. ta med papper och penna, du kommer att vilja anteckna!

Jag är certifierad coach i Denise Linns metod för clutter clearing. Läs mer om metoden här.

300kr

Clear Space

Shendao Hälsocenter

Vretgränd 16
Uppsala, 75322 Sverige
+ Google Map
www.shendao.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.