Fina ord från en klient

Såhär skriver en av mina senaste klienter:

”Med värme och ödmjukhet guidar Ellen mot ett hem och ett liv att må bra i, detta genom en ”rensar-resa” med möjlighet till djupare reflektion, kreativitet och lekfullhet.

Jag har ägnat mig åt att rensa i många år men när jag gjorde 28-dagars clutterclearing med Ellen tog det mitt rensande till en ny djupare nivå med fokus på att få ett hem där jag verkligen mår bra mer än på hur många saker jag har. Jag fick verktyg att fatta mer djupgående beslut om saker, beslut fattade utifrån mig själv mina värderingar och vad som får mig att må bra. Och att göra det på ett mjukt och lättsamt sätt utan att pressa mig själv. På så sätt blev varje beslut jag fattade i mitt hem en möjlighet att lära mig mer om mig själv, vad jag värderar och vad jag mår bra av. 

I början av rensningen var jag rädd att det skulle innebära att jag skulle behöva göra stora förändringar men såhär i efterhand inser jag att det inte behövdes stora medel för att skapa ett hem att trivas i och att processen dit kan vara både rolig och utvecklande.

Jag har verkligen utvecklats som människa och har nu ett hem som jag trivs i.

Även om jag fortfarande har saker kvar som jag vill göra och rensa så har jag nu ett hem jag trivs i och min förhållningssätt till rensningen har blivit mer glädjefyllt och utvecklande. Jag kommer att fortsätta använda de verktyg jag fått av Ellen för att fortsätta min rensningsresa och tar med mig den härliga inställningen till rensning som Ellen förmedlar.”

Hon sätter fingret på en av de viktigaste sakerna, att min clutter clearing handlar om att skapa ett hem där man trivs och att det inte handlar om att ha så lite som möjligt hemma. Trots att det inte är stenhårt fokus på just att göra sig av med grejer är det ändå det som händer, saker som står i vägen för klientens välmående åker ut, och det går oftast ganska snabbt och smärtfritt.

Blir verkligen glad av feedback, det är ju ingen vits om det bara är jag som tycker att resultatet blir finfint 😀 Just den här klienten körde programmet på distans, vilket funkar hur bra som helst. Då ses vi i onlinemöten varje vecka istället för på mottagningen. Det enda som behövs är en dator eller platta så att vi kan interagera och se varandra.

Om du vill veta mer om programmet och stök är du varmt välkommen på min master class som jag håller på Willow Hälsa i Uppsala den 3 september. Det ryms 20 åhörare så skynda boka! Anmälan sker till mig på ellen@clearspace.se.

Vill du gå all-in med en gång, boka in hela 28-dagarsprogrammet för endast 1790 kr och få ditt livs resa! Anmälan till mig på ellen@clearspace.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.