Första rapporten från Annas clutter clearing

Annas garderob, fast på sängen

Som Anna själv sa ”men jag hade ju redan rensat massor!”. Det är väldigt effektivt att samla allt som ska gås igenom i en hög, först då får man känslan för mängden och om en vill ha så mycket. Här har alltså Anna samlat alla sina plagg i en hög. Fiffig som hon är hade hon beställt påsar från Sellpy som sedan säljer kläderna på Tradera.

Den här rensningen av kategorin kläder blev Anna rådd att göra av Astrid, anden i Annas hem. Näst på tur verkar kastruller och formar vara, alternativt en bokhylla full med gamla spel och jox.
Som coach i detta har jag ingen åsikt om vad som ska göras, det är klienten själv som väljer. Jag är med som stöd och bollplank och så leder jag klienten i de inre resorna där vi kikar på vad som ska rensas för att klienten ska kunna leva det liv hen vill.

Nästa vecka träffar jag Anna igen för en koll på hur det har gått, göra en inre resa och så en plan för kommande veckor innan träff nr 3.
Ska bli jättekul!

2 reaktioner till “Första rapporten från Annas clutter clearing”

  1. Åh det låter så spännande! Säg till om du behöver en till försökspersoner, bor dock i Knivsta men det är ju bara 10 min med tåg från Uppsala 😉 Uppskattar att läsa din blogg den är spännande och du skriver med sådan värme och ödmjukhet.
    Allt gott!

    1. Hej Jonna! Jag skulle faktiskt väldigt gärna vilja prova att göra detta på distans, skulle det kunna vara något för dig? Egentligen behöver man inte ses fysiskt, och det vore superintressant och lärorikt att prova distanskonceptet. Hör av dig isf till mig på ellen@clearspace.se så kan vi planera in något!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.