HUR MYCKET KLÄDER HAR EN MINIMALIST?

Svar: 122 Då har jag inte räknat med trosor och strumpor. Däremot detta:
 • Ytterplagg (inkl. regnjacka): 9
 • Täckbyxor: 1
 • Regnbyxor: 1
 • Vantar: 2
 • Mössor: 3
 • Halsdukar: 3
 • Sockor: 3
 • Scarf: 1
 • Skor (alla inkl ett par tofflor): 19 (!)
 • Kavajer: 2
 • Träningsbyxor: 3
 • Träningstoppar: 3
 • Byxor (jeans, mjukisbyxor, sommarbyxor, ”finbyxor”): 8
 • Långärmade tröjor, blusar och skjortor: 20
 • Kortärmade blusar, t-shirts och linnen: 20
 • Pyjamas: 1
 • Långkalsonger: 2
 • Bh: 6
 • Klänningar: 9
 • Kjolar: 4
 • Shorts: 2
Det känns ju som ganska mycket ändå. En del är ju starkt säsongsbetonat, som skor och ytterplagg, täckbyxor, shorts och långkalsonger. Så jag använder inte allt året runt. Men jag skulle utan problem kunna minska antal skor och kortärmat. Långärmat använder jag mycket, det är så kallt på jobbet. Fast tre av fem arbetsdagar har jag min svarta mysiga kofta, så egentligen är 20 långärmade överdelar ganska mycket. 122. Tänker på Project 333 som går ut på att enbart använda 33 plagg i 3 månader. Då räknas inte myskläder som du bara har hemma och träningskläder, men däremot accessoarer. Det är en fjärdedel av min totala garderob! Har funderat på att prova men tycker att jag redan har förstått poängen med en liten garderob. Eller så inbillar jag mig det bara för att slippa prova… Jag är ändå nöjd med att jag faktiskt kunde räkna mina plagg på ca 7 minuter, att det inte var en omöjlig uppgift som tog halva söndagen 🙂 Hur mycket kläder har ni hemma? Finns det något ni aldrig använder men inte kan skiljas från?    Följ Clearspace med Bloglovin  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.