HUR VET MAN ATT MAN BEHÖVER RENSA?

Ibland är det alldeles uppenbart, det är proppfullt i skåp och lådor och under sägen och i förrådet och det är liksom inget tvivel om att man skulle må bra av ett rens. Men i andra fall kanske man har ganska hyfsad ordning, men något skaver ändå. Och där har vi det! Skavet! Det är nämligen så, att stök har en speciell energi. Jag jobbar ju mycket med energi nuförtiden via reikin, och har liksom vässat min förmåga att känna av energier lite överallt. Till exempel hemma. Och stök skickar ut en alldeles egen energi. Den känns obehaglig och liksom seg. Klibbig. Tänker på någon ofräsch form av kåda eller liknande. Just nu sitter jag ganska nära vår klädkammare och skriver och ut därifrån osar denna energi i denna stund. Det är inte underbart att gå in där, man får liksom ett vagt obehag och om jag föreställer mig hur känslan ser ut ser jag något klistrigt och lite smutsigt framför mig. Ibland kan den här energin ha en doft också som man kan känna när man kommer in hos någon med mycket stök. Det luktar inte fresh. Och de här egenskaperna hos stöket är en anledning till att det är så jäklarns svårt att göra sig av med det, det klibbar fast och vill inte släppa taget. Dessutom drar stöket till sig mer stök. Blärk alltså. Och så svårt det är när man kanske har en tuff period i livet, då går det på nolltid att nytt stök ansamlas och börjar växa. Det krävs ett krafttag för att ta tag i det och rensa ut det. Men å andra sidan får man omedelbar belöning, energin börjar flöda med en gång. Mitt klädkammarstök har mest med den jag delar klädkammare med att göra, men det påverkar mina saker också. Helt plötsligt slarvar jag med att hänga upp kläderna, struntar i att stryka, slänger in några kvitton på en hylla som blir liggande. Det var eoner mycket lättare att vara minimalistisk och feng shui-ig när jag bodde själv efter separationen. Men så vill jag ju inte ha det, jag tar hellre kletig stökenergi 🙂 Så det jag vill uppmana er alla till är att lita till er intuition. Om du har en liten känsla i maggropen av att det behövs ordnas upp så är det så, det är stökets energi du plockar upp vibbarna från. Alla kan känna det här, men ofta är det lätt att försöka tänka bort det. Men magen och hjärtat är ofta klokare än hövvet och det är värt att lyssna på dem. Ha en fin helg hörni! Jag är förväntansfull för sonen som vägrat klippa sig de senaste åren vill plötsligt gå till frisören, det gör mig nyfiken på vad det är för inre process som han har jobbat med. Att han kanske inte behöver ha håret som skydd mot omvärlden längre <3  

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.