Idag börjar ett nytt äventyr

Ända sedan nyår har jag haft lite utav en jetmotor i mig, en sån energi att börja blåsa ordentligt med liv i Clear Space. Erbjuda mer än reiki och nå ut till fler. Det har varit otroliga veckor! Känns som evigheter sedan vi hade den första nymåneritualen. Det var mitt första event ever, men så himla trevligt. Och sedan var det min första årsläsning för en kund, också fantastiskt kul att få bidra med ett sånt grymt livsverktyg för någon. Jag och mina Reiki master-polare träffades en lördag och fick fyra timmar av magi tillsammans. Vi skickade med gemensam kraft iväg en stackars ande (spöke) till ljuset, gav varandra reiju (den japanska ritualen för initiering men som man med fördel kan göra ofta för att boosta sin reikikanal) och ”vanlig” reiki. När jag pausar och hämtar andan kan jag se att jag aldrig någonsin tidigare har varit med om så mycket fantastiskt på så kort tid. Och känt mig så hemma. Ska försöka skriva om det någon gång, detta att inte känna sig delaktig. Det är en känsla jag har haft heeela livet ända tills för ett par år sedan när jag hittade min grej och min ”tribe” i detta med reiki och andlighet. Tror att det är ganska många av oss light workers som inte riktigt har känt sig hemma i detta liv. Återkommer om det!

Idag i alla fall är det en mycket speciell dag. Jag har under en tid (med lite pauser) utbildat mig till ”Certified Clutter Clearing Coach” via Hay House. För att få sitt diplom gäller det att ha genomfört coachningen med minst tre försökspersoner. Och idag träffar jag försöksperson nummer ett för första gången! Första träffen är en timmes intervju där jag ställer frågor om vilken roll stöket spelar i ditt liv, hur ditt liv skulle vara utan stök, hur du ser på hemmet etc. Detta för att förstå dig som klient, hur ditt liv ser ut, vad du drömmer om och vad du behöver mest hjälp med. Följande fyra träffar har varsitt tema och på dem gör vi en vägledd meditation för att utforska temat. Först ut är att utforska sin egen och sitt hems energi. Mellan träffarna får du som klient i uppdrag att rensa det vi kommit överens om, och så kollar vi av ungefär mitt i veckan hur det går. Efter en månad är du klar och ser troligen på ditt hem och ditt liv med helt nya ögon och energi.

Nu innan jag är certifierad gör jag det här gratis, men min förhoppning är att kunna arbeta med detta ganska mycket framöver. Det är faktiskt min dröm, en dröm som klarnat i och med att jag själv har gjort denna rensningsresa. Så metoden funkar 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.