LÄSNING MED ORAKELKORT

Under de tre veckorna som jag tar paus i reiki-behandlingarna (den tid det tar för att vänja sig vid den starka reiki master-energin) håller jag på att kitta upp mig och göra Clear space lite härligare. Till exempel förbereder jag för att ge läsningar/vägledning med orakelkort i kombination med reiki. Jag använder ju ganska mycket tarot- och orakelkort privat och det har verkligen hjälpt mig många gånger. Insikter och pepp! Idag har jag beställt den underbara kortleken Gaia Oracle Cards som enbart ska jobba på min mottagning. Gaia är jordklotet, i avseendet att jorden är levande med ett medvetande. Vägledningen kommer direkt från henne, och reikin och Gaia är tätt sammankopplade, så jag tror att den här kortleken kommer att passa superbra för alla reiki-klienter. Den är mjuk och enkel att använda, samtidigt som bilderna ger en hel del intuitiva budskap. Så fort den kommer med posten sätter jag igång! Nu ska jag leta efter en mysig filt att bädda in klienterna med, det har ju börjat blivit lite höstigt och dags att mysa in sig. Ser så mycket fram emot att ge behandlingar igen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.