Mercury retrograde levererar

Ja, jag skulle egentligen ha en ”försöksperson” för mitt clutter clearing-program idag, men lokalen var visst bokad så vi fick hastigt och lustigt boka om. Men ingen skada skedd, min försöksperson var ändå inte riktigt i rätt läge för detta idag och själv slank jag in på Tar, detta underbara kafé, och tog en focaccia + ett glas rött och satte mig att planera upp våren lite bättre. Win win! Magiskt skönt att sitta här och jobba med Clear space och lyssna med ett halvt öra på kvinnliga studenters samtal om livet och kärleken. Unga kvinnor äger, vi behöver inte vara oroliga för framtiden ❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.